Center ”Kreativitet”

Centret arbejder om lørdage fra 10 til 14 i Tilst skole, adressen: Tåstumvænget 8, 8381 Tilst.

Vi starter en ny sæson den første lørdag i september

På gensyn!

Siden Januar 2019 fungerer Center “Kreativitet”, som uafhængig forening International center for udvikling og kultur i Aarhus “Kreativitet” (TCK) 

Foreningens formål

– Foreningen tilbyder frivilligt folkeoplysende foreningsarbejde efter folkeoplysningsloven. Foreningens virksomhed er almennyttig og åben for enhver, som tilslutter sig foreningens formål.

– Integrere kommende generationer af i det internationale danske samfund på sådan måde, at den kulturelle baggrund styrkes.

– Gennem arrangementer at styrke kulturelle og sociale relationer mellem foreningens medlemmer.

– Gennem kontakt med andre såvel nationale som internationale organisationer at fast holde, udbygge og styrke sociale kulturelle fællestræk.

 

Festival “Aarhus Smil” er TCKs store begivenhed for børn fra 3 til 18+ år, deres forældre og ledere. Festivalen afholdes på forskellige steder i Aarhus den første weekend i juni hvert år. Det russiske sprog forbinder deltagerne fra hele Europa, men vi taler selvfølgelig dansk og engelsk. 

 

Sommerlejren “Hygge Camp” giver 2 uger med fantastiske sommer oplevelser ved Limfjorden. Vi inviterer russisk talende børn fra hele verden.   

 

 

____________________________________________________________________________

Arkiv

 

I 2012 starter vores center undervisning den 7. januar. Centret arbejder om lørdagen fra 10 til 13 i Vejlby skole, adressen: Vikærsvej 36, 8240 Risskov.

Vi mødes den 7. januar 2012 kl. 10. Vi venter jer.

I  2012 starter vores center undervisning den 7. januar.

Vi mødes den 7. januar 2012 kl. 10. Vi venter jer.

Kære venner!

Center “Kreativitet” og Det danske-russiske hus i Jylland ønsker alle et Godt Nytår, et godt helbred, højt humør og uimodståelig lyst til at lære russisk!

I det nye 2012 år mødes vi den 7. januar og vores første møde falder sammen med den ortodokse jul. Så vil vi arrangere et festligt fælleskab på princippet om “tag-SELV-bord”. Såvel er I velkomne til at tage kager, de varme te og kaffe, samt saftevand.

Og vi minder om en gratis russisk prøvetime den 14. Januar kl. 12:00 i Vejlby Risskov skole. Send venligst informationen om den videre til jeres venner, bekendte og kollegaer, som kunne være interesseret i at prøve det russiske sprog. se her

 

 

Vi starter nu et nyt skoleår op i vores center, som  arbejder om lørdagen fra 10 til 13 i Vejlby skole, adressen: Vikærsvej 36, 8240 Risskov.

Vi mødes den 3. september 2011 kl. 10. Vi venter jer.

Se information her

Forældremøde er den 10 september kl.10.00

Sommer fest den 28 maj 2011 kl.10 i  Sct. Lukas Kirke . Programm den 28-05-2011 her.  Billeder er her

 

Vi starter vores møder den første lørdag i september.