Nyheder

Musik bryder grænser
Den 2. december 2018, kl. 19.00
Skt. Lukas kirke, Aarhus

Entré: 100 kr.; studerende: 75 kr.; børn under 15 år: gratis
Billetter kan købes i døren eller bestilles på vivavoice.ru@gmail.com eller tlf. 2680 2127

 

Sidste år gav dette kvartet, af særdeles dygtige sangere og musikere, en koncert i Sankt Lukas Kirke, og det var en stor succes. Nu er Peter’s Quartet i Aarhus igen, og vi får mulighed for at opleve endnu en enestående koncert.

 

Kvartettet består af fire professionelle sangere fra Skt. Petersborg: Igor Krushenitski (bas), Arseni Garibjan (2. tenor), Anatoli Lomunov (1. tenor) og Aleksandr Bogdanov (baryton). Det er en dynamisk enhed med stærke, pragtfulde stemmer og et bredt og dejligt repertoire, der indeholder nogle af de bedste værker, kvartetten har synget gennem årene. De vil bl.a. opfører ortodoks russisk kirkemusik, klassisk kirkemusik, russiske folkemelodier og gospel og evergreens. Det russiske kor Viva Voice, der har til huse i Sankt Lukas Kirke, synger en række sange sammen med Peter’s Quartet.

 

Med den russisk kulturelle og musikalske baggrund, skaber de fire talentfulde sangere fra Peter’s Quartet en unik, organisk oplevelse, som tager publikum med på en rejse, hvor tid og stil bliver opløst til fordel for musik uden grænser.